6月大学英语四级仔细阅读真题和答案【365游戏官

  48. leisure time

  D)Their food self-sufficiency has been taken for granted。

  中规中矩没有新意,查找定位完后抄啊抄就能搞定。当然我在课堂上说过,四六级委员会是不会侮辱各位童鞋的,所以没可能让你抄5次。当然需要同义替换的题目也不会太多,最近几次的六级考试简答题部分需要同义替换的题目也就维持在1-2题的样子。这篇文章目测只有第四题需要同义替换。

  参考答案: 61-65 CADDB

  50. treated as special(原文是treating as special)

  B)Their food yields have begun to decrease sharply in recent years。

  47. motivation andpractice

  C)It is backed by strong evidence。

  58. What isthe author’s comment on Krugman’s claim about the current drought in America’sMidwest?

  A)The growing population will greatly increase the pressure on world food supplies。

  Considerableportion of corn is used to produce green fuel. (Finally递进)

  Passage Two

  深度阅读

  The authors take a vast number of data points for the four most important crops: rice, wheat corn and soybeans(大豆). They find that on between 24% and 39% of all harvested areas, the improvement in yields that tood place before the 1980s slowed down in the 1990s and 2000s。

  深度阅读四选一之theexaggerated claims in the media about global warming

  61.What does the author try to draw attention to?

  51. the key factor

  D)They focus more on the increase of animal feed than human food grains。

  做这篇文章的时候,强化班的童鞋有木有想起一篇我们在课堂上练习的sustainable agriculture的文章?有木有觉得特别的像?这篇文章逻辑关系标志词异常清晰,题干关键信息和逻辑关系标志词两点定位,快速就能找到答案。

  来源:文都教育

  49. musicians anddancers

  64.What does the Food and Agriculture Organisation say about world food production in the coming decades?

  61. Whatdoes the author think of the exaggerated claims in the media about globalwarming?

  Some of the world’s most significant problems never hit headlines.One example comes from agriculture. Food riots and hunger make news. But the trend lying behind these matters is rarely talked about. This is the decline in the growth in yields of some of the world’s major crops.A new study by the University of Minnesota and McGill University in Montreal looks at where, and how far, this decline is occurring。

  They had nochance to touch them when shopping online. (作者确实讲了三个原因,但是你们看到逻辑关系标志词However木有!!!)

  A)Food riots and hunger in the world. C)The decline of the grain yield growth。

  It has droppedgreatly. (In fact下结论)

  C)The slowdown of the growth in yields of major food crops will be reversed。

  52. Why dopeople prefer shopping online according to the author?

  65.How does the author view the argument of the Food and Agriculture Organisation?

  They do adisservice to addressing the problem。(because因果)

  A)They fail to produce the same remarkable results as before the 1980s。

  To test hishypothesis about online shopping. (这个题目纠结吗?要阅读长长的两个自然段才能做出一个题?有木有看到倒数第二段的Why? 因果关系有圈吗?)

  The report qualifies the more optimistic findings of another new paper which suggests that the world will not have to dig up a lot more land for farming in order to feed 9 billion people in 2050, as the Food and Agriculture Organisation has argued。

  There is no wayto prove its validity. (But、Moreover转折、递进)

  C)Their big populations are causing worldwide concerns。

  57. In whatway do the media benefit from extreme weather?

  2015年6月大学英语六级考试已经结束,我们考后整理了仔细阅读题目的参考答案,供大家参考。

  They can attractpeople’s attention to their reports. (one ofthe most比较)

 

365游戏官方网站 ,  这篇文章的难点在于对基本功词汇量的考核,比如最后一题你要不认识文中的crack the whip,你显然不能定位到出题的位置,比如第三题你要分不清be subjected to 和besubject to的区别,你就有极高的概率被坑爹。亲们,背单词这事儿,我就帮不了你们了。记得加入@任强Aaron 创建的【早起追梦团】,好好背单词吧。微信搜索:wdvocabulary

  A)It is built on the findings of a new study。

  55. How mightpeople feel after letting go of something they held?

  B)It is based on a doubtful assumption。

  60. Whatdoes the author say about global wildfire incidence over the past 70 years?

  63.What does the new study by the two universities say about recent crop improvement efforts?

  56. What doestrain imaging in a recent study reveal?

  Instead, it says, thanks to slowing population growth, land currently ploughted up for crops might be able to revert(回返)to forest or wilderness. This could happen. The trouble is that the forecast assumes continued improvements in yields, which may not actually happen。

  59. What isthe chief reason for the rise in corn prices according to the author?

  注意:此部分试题请在答题卡2上作答。

  More motivatedto own it。

  2015年6月大学英语四级仔细阅读真题和答案

  Physical touchhelps form a sense of possession. (The studyalso indicated that 找到木有?并列关系 下结论的地方必须考啊)

  B)The optimistic prediction about food production should be viewed with caution。

  扫了一眼5个题目,我就为亲们捏一把汗。这个话题你们太熟悉了,而你们一旦面对熟悉的话题……各种拍脑袋凭感觉充分发挥想象力和创造力的做题习惯就会难以克制地井喷。参加过六级强化班的童鞋们,你们一定还记得【原文重现】的阅读总纲吧,还记得先入为主自我意淫的错误项特征吧?还记得那个长相美丽的女孩子和受了伤的流浪狗吧?还记得我的秘书他不是个女人的例子吧?如果这些问题你们都记得,恭喜你,这篇文章不就全部是送分题么?

  B)News headlines in the leading media. D)The food supply in populous countries。

  深度阅读四选一之shoppingonline

  There are two worrying features of the slowdown. One is that it has been particularly sharp in the world’s most populous(人口多的) countries, India and China. Their ability to feed themselves has been an important source of relative stability both within the countries and on world food markets. That self-sufficiency cannot be taken for granted if yields continue to slow down or reverse。

  53. Why domore customers return their purchases bought online?

  62.Why does the author mention India and China in particular?

  简答题之Highly proficient musicianship

  Questions 61-65 are based on the following passage。

  54. What isthe purpose of author’s experiment?

  D)It is open to further discussion。

  这一套题目深度阅读的难度和过往难度水平持平,没有出现难度系数较大幅波动的情况。事实上,我们在课堂之初就把所有的题目分成了能够查找定位和不能够查找定位两大类,前者强调逻辑关系标志词后者强调原文重现不要意淫。而这套试卷的两篇文章正好一篇从一个维度进行了考核,没有例外。我是应该等你们好消息呢?还是等你们好消息呢?还是等你们好消息呢?

  Second, yield growth has been lower in wheat and rice than in corn and soyabeans. This is problematic because wheat and rice are more important as foods, accounting for around half of all calories consumed. Corn and soyabeans are more important as feed grains. The authors note that “we have preferentially focused our crop improvement efforts on feeding animals and cars rather than on crops that feed people and are the basis of food security in much of the world。”

 

  D)The world will be able to feed its population without increasing farmland。

  参考答案:

  C)They play a major role in guaranteeing the food security of the world。

  参考答案:

  B)They contribute a lot to the improvement of human food production。

  It is morecomfortable and convenient。

  A)Their self-sufficiency is vital to the stability of world food markets。

  参考答案:

  新浪教育[微博] 讯 2013年12月14日全国大学英语六级考试已结束,本次考试为多题多卷,新浪外语第一时间收集整理不同版本试题,供考生参考,以下是2013年12月英语六级阅读点评(新东方):

本文由365游戏官方网站发布于留学信息,转载请注明出处:6月大学英语四级仔细阅读真题和答案【365游戏官